Λίγα λόγια για εμάς.

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΚΑΤΣΑΡΗΣ, έχοντας 22 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην τοπική κοινωνία, έχει καθιερωθεί στη συνείδηση και των πιο απαιτητικών συμπολιτών μας ως ένα ποιοτικό κέντρο γλωσσομάθειας. Η πολυετής εμπειρία μας και η εμπιστοσύνη σας αποτελούν τη δύναμη που μας ανανεώνει και μας βελτιώνει.

 Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΚΑΤΣΑΡΗΣ έχουμε δημιουργήσει το ιδανικό περιβάλλον για την εκμάθηση των ξένων γλωσσών. Βασικός στόχος μας είναι η σε βάθος εκμάθηση της ξένης γλώσσας, κάνοντας τους σπουδαστές μας να αγαπήσουν και να κατανοήσουν την αναγκαιότητα της γλωσσομάθειας, σεβόμενοι πάντα τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του κάθε σπουδαστή! Ακολουθώντας το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα οι σπουδαστές μας εμβαθύνουν στη δομή και τη χρήση των ξένων γλωσσών και προετοιμάζονται άριστα για την συμμετοχή τους σε αξιόπιστες και αναγνωρισμένες εξετάσεις πιστοποίησης γλωσσομάθειας.

Σε αυτό το δημιουργικό έργο συντελούν:

  • Το έμπειρο και άριστα καταρτισμένο επιτελείο καθηγητών.
  • Τα κατάλληλο εκπαιδευτικό υλικό (βιβλία & οπτικοακουστικά βοηθήματα.
  • Το σύγχρονο και ευέλικτο πρόγραμμα σπουδών.
  • Τα ολιγομελή τμήματα και group.
  • Tα δωρεάν ενισχυτικά μαθήματα και test προσομοίωσης εξετάσεων.
  • Η συμβουλευτική ομάδα επιλογής επιπέδου μάθησης και εξέτασης.
  • Ο σύμβουλος ψυχολογικής υποστήριξης για καταστάσεις άγχους και στρες.

 

Ο λόγος που κάνει τους γονείς και τους σπουδαστές να μας εμπιστεύονται είναι ότι δεν τους διαψεύδουμε ποτέ! Στην εποχή που διανύουμε, το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΚΑΤΣΑΡΗΣ είναι πάντα δίπλα στους γονείς και στους σπουδαστές, συνεισφέροντας στην πραγματοποίηση των ονείρων τους για ένα καλύτερο μέλλον!

Πιστοί πάντα στην αξία της ποιοτικής και ουσιαστικής εκπαίδευσης και στηριζόμενοι στη πολυετή πείρα μας και το πάθος μας για την γλωσσομάθεια, εξακολουθούμε να παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Παναγιώτης Κατσάρης

Υπεύθυνος Σπουδών, Καθηγητής

Σταυρούλα Κατσάρη

Ειδική Σύμβουλος, Καθηγήτρια

Τάσος Κατσάρης

Επιστημονικός Συνεργάτης